Wereldwiskunde Fonds: Einde oktoberveiling en eenmalige 100-boeken-veiling 25 oktober 2020

Maak je klaar voor de spectaculaire 100-boeken-veiling van het Wereldwiskunde Fonds: 1-7 november

Tot zaterdag 31 oktober kan nog worden geboden op de mooie boeken van de jaarlijkse oktoberveiling. Er zijn nog veel mooie oude Nederlandse schoolboekjes, boeken over didactiek, geschiedenis van de wiskunde en populair-wetenschappelijke boeken te vinden, dus neem nog snel een kijkje op de veilingsite voordat het te laat is en bied mee! 
Op 7 november is de jaarlijkse studiedag van de NVvW. Deze is dit jaar online. We kunnen dus niet met onze marktkraam aanwezig zijn. Daarom houden we een unieke online 100-boeken-veiling die zal eindigen op deze zaterdag 7 november om 17 uur precies. 
Er staan vanaf zondag 1 november 100 bijzonder mooie boeken klaar. We hebben onze topboeken geselecteerd: over geschiedenis en recreatieve wiskunde, veel (bijna) nieuwe populair wetenschappelijke boeken en een aantal ‘wiskundige’ romans, waaronder bijvoorbeeld ook de bekende dichtbundel van drs. P. en Marjolijn Kool. Verder ook klassieke Nederlandse studieboeken uit de vorige eeuw en moderne buitenlandse studieboeken. 
Let op! De veiling van deze 100 toppers loopt maar kort. Er kan worden geboden vanaf 1 november op de veilingsite. Zaterdagmiddag, als de studiedag van de NVvW voorbij is, sluiten we deze spectaculaire extra veiling alweer. 
Zoals bij alle veilingen, zal de opbrengst weer volledig worden besteed aan projecten voor wiskundeonderwijs in de derde wereld.
Veel plezier alvast met deze spectaculaire 100-boeken-veiling. 
Jos Remijn (wereldwiskundeboeken@nvvw.nl)
veilingmeester WwF

Meer informatie: https://veiling.wereldwiskundefonds.nl
Geplaatst door: Monica Woldinga
Interessetypes:
  • Algemeen
  • Docenten
  • Studenten
  • Didactici
  • Academici